Behandling med Profhilo

Profhilo er kort fortalt navnet på en hyaluronsyreformel som setter i gang hudens egen evne til å skape.

Profhilo er kort fortalt navnet på en hyaluronsyreformel som setter i gang hudens egen evne til å skape spenst og bedre hudkvalitet. Den injiseres i huden på ulike punkter. 

Det er kjent at hyaluronsyre er bra for huden, huden produsere faktisk sin egen og det er essensielt for kollagensyntesen i huden. Problemet er at huden etter fylte 25 år ikke klarer å produsere nok til å holde huden like spenstig som før, kollagen og elastinproduksjonen vår svekkes av dette.
Det er her Profhilo kommer inn. Profhilo kan ved hjelp av hele 64 mg hyaluronsyre (det er mye) som er sveiset sammen i både korte og lange kjeder få huden din til å produsere mer kollagen og elastin, som igjen kan gi et løft, en strammere hud samt bedre hudkvalitet.

Profhilo kan benyttes både i ansikt og på hals og injiseres i et 10 punkts mønster bestemt av anatomiske holdepunkter, en såkalt BAP teknikk. Produktet injiseres ved hjelp av en tynn kanyle og hyaluronsyren legger seg i depoter i hudens dermis og skaper ypperlige vilkår for kollagensyntesen. 

En behandling med Profhilo kan

  • Styrke huden
  • Øke fukt i huden
  • Stramme opp huden
  • Bedre hudkvaliteten
  • Forsinke aldringen i huden

Les mer om behandlingen her