Om oss

Vivo Hudklinikk er en av landets ledende klinikker innen skjønnhet, helse og velvære.

Klinikken åpnet sine dører i Drammen sentrum i 2012.  Hos Vivo Hudklinikk har vi et mål om å tilby våre kunder den beste kvalitet og ekspertise når det gjelder alle behandlinger og produkter vi tilbyr. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. 

I 2016 startet vi med å tilby kosmetisk medisinsk behandling med noen av landets dyktigste kosmetiske medisinske sykepleiere innen hud. Våre kosmetiske sykepleiere har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Alle våre behandlere er sertifiserte behandlere og har gjennomgått kurs og opplæring for alle de behandlinger vi tilbyr. 

Hos Vivo Hudklinikk tilbyr vi sertifiserte hudpleieprodukter i våre behandlinger og for salg i klinikken og nettbutikken. Vi har som målsetning å alltid tilby de mest optimale behandlinger og produkter tilpasset våre kunders ulike hudtyper og tilstand. Ingen hudtype er lik og varierer med ofte med årstidene. Vår kunder kan derfor være trygge på at om du tar en behandling eller kjøper et hudprodukter hos Vivo Hudklinikk, så får du det beste resultatet.  

Våre nøkkelverdier er kvalitet, ekspertise og «passion» for skjønnhet, helse og velvære. 

Vi gleder oss til å se deg i klinikken eller som kunde i vår nettbutikk. 

about-banner-image

Våre erfarne terapeuter

Helene Skoje

Helene har jobbet som sykepleier i 11 år og har tatt videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier på SenZie akademiet, der hun også foreleser.
Hun brenner for å hjelpe de med akne og er veldig interessert i hudhelse.

Helene kan tilby mange spennende behandlinger, og spesialiser seg på avanserte filler- og medisinske rynkebehandlinger samt kombinasjonsbehandlinger med Dermapen, peeling og mesoterapi.

Ingrid Schwer Ravn

Ingrid er opptatt av et estetisk og naturlig resultat og yter sitt beste for at du skal oppnå dine ønsker til behandlingen. Hun har spesialisert seg innen medisinske rynkebehandlinger, filler, microneedling med dermapen og mestoterapi og utfører også kjemiske peelinger.

Anne-Lise Ianssen

Anne-Lise Ianssen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie akademiet.
Hun er lidenskapelig opptatt av hud og hudhelse og skreddersyr behandlinger tilpasset deg. ⠀

Anne-Lise er opptatt av et naturlig og vakkert resultat og at du skal bli den beste versjonen av deg selv

Fra tidligere er Anne-Lise utdannet intensivsykepleier og har jobbet mange år på nevrointensiv og medisinsk intensiv på Ullevål Sykehus. Ved siden av jobben på Vivo jobber hun nå på nyfødtintensiv ved Sykehuset Telemark.⠀

Hun er svært nøye i sin utførelse og er opptatt av høy faglig standard og at pasienten alltid skal være i fokus, føle seg trygg og ivaretatt

Anne-Lise tilbyr hudkonsultasjoner, dermapen, mesoterapi, ulike peels, profhilo, injeksjonsbehandlinger og fuktbehandlinger

Kaja Rosengren

Kaja er utdannet hudterapaut fra 2006 og tilbyr behandlinger innen klassisk hudpleie. Hun har spesialisert seg innenfor vippeextensions og negldesign, der hun tilbyr både klassisk og volum vipper, gelenegler, shellac, manikyr og pedikyr.

Silje Messel Endresen

Silje Messel-Endresen er kosmetisk dermatologisk sykepleier og hudterapeut utdannet fra Senzie akademiet ved Universitetet i Sørøst Norge. Hun har sin sykepleierutdannelse fra Diakonhjemmet og har arbeidet på Kvinneklinikken på Ullevål sykehus.

Silje har erfaring med ulike hudbehandlinger, både estetisk og medisinsk hudpleie, eksempelvis: Medisinsk Dermapen, toxiner, mesoterapi og ulike peelinger.⠀

Silje setter sammen et skreddersydd hudprogram og behandlingsplan etter hver enkelt pasient ønske, behov og utgangspunkt. ⠀
Hennes hovedfokus er å få et naturlig og vakkert resultat. ⠀

Silje viser stor omsorg for sine pasienter og er opptatt av å utføre en behagelig og trygg behandling

Sølvi Holmen

Sølvi Holmen vektlegger faglig dybde og brenner for hudhelse!⠀
Hun er utdannet hudpleier ved Norges største skole for Hudterapeuter, Hudpleieakademiet i Oslo. Sølvi uteksaminert i 2018 og har jobbet selvstendig i klinikk etter skolegang.

Hun sertifisert innen ulike typer behandlinger og kan tilby blant annet: Mesoterapi, Easy touch, BB Glow behandling, syrepepenslinger og tradisjonelle ansiktsbehandlinger.

Sølvi er opptatt av å følge opp klienten og skreddersy hudbehandlingsplan for optimal hudhelse. Hun vektlegger hudhelse fra bunn av og naturlige resultater.