Kundeservice

Om Vivo Hudklinikk

Vivo Hudklinikk er en av landets ledende klinikker innen skjønnhet, helse og velvære. Klinikken åpnet sine dører i Drammen sentrum i 2012.  Hos Vivo Hudklinikk har vi et mål om å tilby våre kunder den beste kvalitet og ekspertise når det gjelder alle behandlinger og produkter vi tilbyr. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. 

I 2016 startet vi med å tilby kosmetisk medisinsk behandling med noen av landets dyktigste kosmetiske medisinske sykepleiere innen hud. Våre kosmetiske sykepleiere har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Alle våre behandlere er sertifiserte behandlere og har gjennomgått kurser og opplæring for alle de behandlinger vi tilbyr. 

Hos Vivo Hudklinikk tilbyr vi sertifiserte hudpleieprodukter i våre behandlinger og for salg i klinikken og nettbutikken. Vi har som målsetning å alltid tilby de mest optimale behandlinger og produkter tilpasset våre kunders ulike hudtyper og tilstand. Ingen hudtype er lik og varierer med ofte med årstidene. Vår kunder kan derfor være trygge på at om du tar en behandling eller kjøper et hudprodukter hos Vivo Hudklinikk så får du det beste resultatet.  

Våre nøkkelverdier er kvalitet, ekspertise og «passion» for skjønnhet, helse og velvære. 

Vi gleder oss til å se deg i klinikken eller som kunde i vår nettbutikk.